VILKÅR OG BETINGELSER

 • 9x12cm                   -          kr. 60,00

 • 10x15cm                 -          kr. 70,00

 • 13x18cm                 -          kr. 80,00

 • 15x21cm                 -          kr. 100,00

 • 18x24cm                 -          kr. 150,00

 • 20x30cm                 -          kr. 200,00

 • 21x30cm                 -          kr. 220,00

 • 24x30cm                 -          kr. 250,00

 • 25x38cm                 -          kr. 375,00

 • 27x34½cm              -          kr. 480,00

 • 30x40/30x45cm      -          kr. 510,00

 • 40x50/40x60cm      -          kr. 690,00

 • 50x60/50x75cm      -          kr. 900,00

 • 60x80/60x90cm      -          kr. 1050,00

 VILKÅR OG BETINGELSER

Leveringstider 

 

Hvornår vil du se dine billeder efter fotografering?
Alle typer fotografering ekskl. bryllupper har en leveringstid på ca.10 dage. Afhængig af hvilken pakke du vælger, arrangerer vi enten en fremvisning i vores studie, eller du får tilsendt en adgangskode til at se dine billeder på vores hjemmeside indenfor 10 dage efter fotografering. Fremvisningen i forretningen aftales typisk på fotograferingsdagen.

Levering af bryllupspakker 1, 2 og 3 er cirka 2 måneder. Levering af bryllupspakke 4 er cirka 14 dage.  Leveringstiderne er ca. og kan i visse tilfælde være længere, når vi har meget travlt, eller hvis vi har ferie. Bryllupspakker skal betales senest 14 dage efter brylluppet.

Hvad er leveringstiden på fremkaldelse?

Prints - 7 dage

Print med opklæbning og laminering på skumplade - 14 dage

Print i enkel sort eller hvid ramme - 14 dage

Luksusrammer - 14 dage

Lamineret foto monteret på skumplade indrammet uden glas i enkel sort eller hvid ramme - 14 dage

Lærred med blindramme - 21 dage

Lærred med svæveramme - 21 dage

Albums - 21 dage

Takkekort og invitationskort - 14 dage

Leveringstiderne er ca. og kan i visse tilfælde være længere, når vi har meget travlt, eller hvis vi har ferie.

Depositum

 

Tager du depositum for bryllupsfotografering?

Vi tager et depositum på kr.1000,00 til bryllupper. Hvis du ændrer/eller annullerer datoen, mister du hele dit depositum.

Tager du et depositum for andre typer fotografering?

Vi tager et depositum på kr.400,00 for alle andre typer fotografering end bryllupper. Hvis du annullerer eller ikke møder op til aftalen, mister du dit depositum. Hvis du er nødt til at omarrangere aftalen på grund af sygdom eller af en personlige grunde, vil du miste halvdelen af dit depositum. Dette gælder også for fremvisningsaftaler.

Kørsel

Er der et gebyr på kørsel?

Bryllupspakker har 60 km inkluderet. Derefter tager vi kr. 4,00 pr km.  For alle andre typer fotografering tager vi et gebyr for at komme ud on location. Gebyret inkluderer 60 km kørsel og derefter tager vi kr. 4,00 pr km. Gebyret er angivet i pakkebeskrivelsen.

Kørsel måles fra Brovst til det sted, hvor fotografering finder sted og tilbage igen.

Betalingsmetoder

Hvilke betalingsmetoder tager du?

Vi tager Mobilpay, Visa Dankort og kontanter. Det er også muligt at foretage en bankoverførsel med en 7-dages betalingsfrist for et ekstra gebyr på kr.50,00. Det er nødvendigt, at vi modtager betaling, før du modtager dine fotos.

Refusionspolitik

 

Hvad er min fortrydelsesret?

Der er ingen fortrydelsesret på fotografitjenester, varer eller fremkaldelser, der er specielt bestilt efter forbrugerens ønsker. Fortrydelsesretten ophører, når en tjenesteydelse er udført.

Hvad er min reklamationsret?

Købeloven giver dig to års reklamationsret til varer der har fejler eller mangler. Reklamationsretten bortfalder, hvis varen er udgået af produktion og ikke kan skaffes, eller hvis den er tæt på at være slidt op.

Værdibevis

Hvad er et værdibevis?
Nogle af vores pakker inkluderer et værdibevis, der kan bruges til betaling af vores varer og tjenester. Det monetære beløb for et værdibevis kan findes i pakkebeskrivelsen.

Hvordan kan jeg bruge mit værdibevis?
Når du kommer til en fremvisningen i forretningen, kan du bruge dit værdibevis. Hvis værdien af din ordre er mindre end værdibeviset, overføres resten til et tilgodebevis, der kan bruges til videre køb. Det er også muligt at bruge dit værdibevis på vores hjemmeside. Det er ikke muligt at få tilbagebetalt restbeløbet kontant. Værdibeviser og tilgodebeviser er gyldige i et år fra købsdatoen.

Regler under fotograferingen og fremvisningen

Det er forbudt at optage video eller tage billeder med en mobiltelefon eller andre enheder under fotografering og under en fremvisning i vores forretning.

Appelsin Foto er ikke ansvarlig, hvis en kunde kommer til skade under fotografering og fremvisning.


I tilfælde af skader på vores udstyr har kunden erstatningspligt.

 

Kunder under 18 år, skal følges med en værge.

Copyright

Copyright tilhører Appelsin Foto

Det er forbudt at tage billeder af vores fotos eller tage skærmbillede af vores fotos for at dele med andre.

Appelsin Foto har altid brugsretten, men af høflighed for vores kunder vil vi altid spørge, om vi kan bruge billeder til vores markedsføring.

Det er forbudt at redigere, beskære, manipulere eller bruge filtre på vores billeder.


Appelsin Foto redigerer eller kopierer ikke billeder af andre erhvervsfotografer.

Forbehold

Vi tager forbehold for prisstigninger som kan ske når som helst uden advarsel.

Vi forbeholder os ret til at medtage mindre billeder end angivet i pakkebeskrivelsen. I pakkebeskrivelsen nævnes et cirka antal billeder, så i nogle tilfælde kunne det være flere, og i andre tilfælde være færre.

Vi forbeholder os ret til at ændre vores åbningstider uden varsel. Vi forsøger altid at holde åbent, når vi annoncerer, men det er ikke altid muligt.

Det er forbudt at bruge Appelsin Fotos-billeder til kommerciel brug eller til at annoncere uden skriftlig forudgående tilladelse fra Appelsin Foto. Vi forbeholder os retten til at fakturere kr.2500,00 pr billede brugt uden skriftlig tilladelse fra Appelsin Foto.

Forsendelse
Hvis din ordre er beskadiget under levering, er det kundens ansvar at informere Appelsin Foto indenfor 5 dage efter modtagelsen og returnere varerne så hurtigt som muligt. Skader, der rapporteres indenfor fristen, erstattes gratis, og omkostningerne ved returnering af skadesordren returneres til kunden. Skader, der ikke er rapporteret indenfor fristen, opkræves for udskiftning og returneres på kundens regning.

Hvis vi får ordrer tilbage, fordi det ikke var muligt for postbudet at aflevere, eller kunden har opgivet en forkert adresse, skal kunden betale eventuelle tillægsomkostninger.

Omkostningerne ved porto kan ændres, når som helst uden forudgående varsel.

Fornyelse af onlinegalleri

For at forny et galleri skal du kontakte os, og vi vil instruere dig i, hvordan du betaler fornyelsesgebyret.

Hvis du fornyer dit onlinegalleri inden udløbsdatoen, vil du blive opkrævet et gebyr på kr. 50,00. Gebyret holder dit galleri aktivt i yderligere 3 måneder fra udløbsdatoen.

Hvis du vil udvide dit onlinegalleri, efter at det er udløbet, bliver du opkrævet et gebyr på 75,00. Gebyret genaktiverer dit galleri i yderligere 3 måneder.

Galleriets indhold skal være det samme, som det originale galleri. Gebyret inkluderer ikke tilføjelse af yderligere billeder.

©2020 Appelsin Foto

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon