Godt at vide

Familie/Børn

Leveringstider findes her. Hvis der ikke er nok tid, før du har brug for dine billeder, anbefaler vi at købe et gavekort.

 

For at få mest muligt ud af sessionen skal små børn være gode til at sidde uden hjælp eller være gode til at ligge på maven og holde hovedet op. ​Hvis barnet ikke kan gøre ovenstående, så finder vi en dato senere.

Sørg for, at barnet har tøj i neutrale farver uden mønstre eller tekst på.

Sørg for at have tøj i matchende farver på.

 

Det er muligt for forældre at blive fotograferet sammen med deres børn, men hvis dit primære ønske er at få dit barn eller børn fotograferet, så anbefaler vi at bruge det meste af tiden på børnene. Især med små børn, fordi de hurtigt kan miste tålmodigheden under fotograferingen.

 

Til indendørs fotos i vores studie anbefaler vi bare fødder eller varme sokker under fotograferingen. Vi beder venligst vores kunder om ikke at gå på vores papirbaggrund med sko på.

 

De, der vil have sko på, skal sørge for, at skoene er rene og tørre for ikke at gøre gulvet snavset.  Vi anbefaler ikke at bruge sko med sorte gummisåler, fordi de efterlader sorte streger på studiegulvet.

Vi tager også billeder af kæledyr.  Vi opkræver ikke ekstra for kæledyr, men da vi fotograferer op til 7 personer under en familiesession, regner vi derfor et kæledyr som en person.

©2020 Appelsin Foto

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon