GK057.jpg

Godt at vide

Bryllup

 

Vi anbefaler at booke i god tid for at sikre plads i vores kalender.

Selvom vi ønsker at prioritere en hurtig leveringstid, føler vi det er mere vigtigt at bruge tid på redigering for at levere den bedste kvalitet. I gennemsnit til vores store bryllupspakke bruger vi 65 timers redigering. Ved at vælge Appelsin Foto sikrer du dig, at du ikke går glip af kvaliteten. Leveringstider findes her

Ved booking tager vi et depositum på kr. 1.000 uanset hvilken pakke du vælger.

Vi holder et bryllupsmøde ca. 1 måned før brylluppet, hvor vi lærer hinanden at kende og snakker om jeres tanker og forventninger til dagen.

Vi tilbyder smukke og unikke bryllupsalbummer og takkekort, som ikke følger med i pakken, men kan købes ved siden af. Se her for priser.

 

Hvis du bestiller et bryllupsalbum sammen med din bryllupspakke, får du 15% rabat på albummet. For at få rabatten skal både bryllupsalbum og bryllupspakke betales sammen.

Hvis I bestiller et ekstra album for eksempel til dine forældre, får du 30% rabat på det andet eller eventuelle yderligere album. Albumerne skal være identiske og bestilles på samme tid for at modtage rabatten.

Hvis det på forhånd er aftalt, vil der komme et sneak peek inden for 10 dage efter brylluppet.

Bryllupspakker skal betales senest 14 dage efter brylluppet.

 

Det er muligt at ønske sig et gavekort som bryllupsgave. Bare fortæl dine bryllupsgæster om at kontakte os inden dit bryllup, og vi laver derefter et gavekort, de kan præsentere jer på bryllupsdagen. Gavekort kan bruges mod bryllupspakken eller mod bryllupsalbum, forstørrelser, takkekort osv.

Hvem anbefaler vi?

 

Makeup

Beauty by Kramer i Brovst

https://beautybykramer.dk/behandlinger-og-priser/makeup/

JR150.jpg

©2020 Appelsin Foto

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon